De TV gids van vandaag voor Disney Channel - TVgids.nl (2024)

00:29 Mystery Lane h Alfred is getuige van een bizarre roof. 00:51 Mystery Lane h Clever en Bro onderzoeken waarom katten verdwijnen.
01:13 De Geweldige Yellow Yeti h Wie wordt Pierres erfgenaam? 01:25 De Geweldige Yellow Yeti h Rita redt een boompje. 01:36 De Geweldige Yellow Yeti h Het trio raakt opgesloten. 01:48 De Geweldige Yellow Yeti h Het trio gaat op een missie.
03:04 Mystery Lane h Honden verdwijnen op mysterieuze wijze in het park. 03:49 Mystery Lane h De koningin heeft en gehieme missie voor Clever en Bro.
04:12 De Geweldige Yellow Yeti h Rita onthult grote geheimen. 04:24 De Geweldige Yellow Yeti h Rita krijgt levenslessen. 04:35 De Geweldige Yellow Yeti h Gustav zoekt een veelvraat. 04:48 De Geweldige Yellow Yeti h Hier is de koninklijke familie.
05:00 De Geweldige Yellow Yeti h Rita krijgt last van groeistuipen. 05:11 De Geweldige Yellow Yeti h Gustav wordt een mascotte. 05:25 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 05:36 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 05:47 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
06:00 Spidey en zijn Geweldige Vriendjes h Animatieserie die de avonturen van Spidey volgt. 06:26 Spidey en zijn Geweldige Vriendjes h Animatieserie die de avonturen van Spidey volgt. 06:53 Vuur Vriendjes h Het 100-jarig jubileum van de stad.
07:15 Vuur Vriendjes Violet heeft de Buurtzorg Club bedacht. 07:30 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt. 07:37 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt. 07:48 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt. 07:59 Disney Junior Ariel: Zeemeerminverhalen h De gevonden mensenspullen van Ariël verdwijnen.
08:25 Spidey en zijn Geweldige Vriendjes h Animatieserie die de avonturen van Spidey volgt.
08:52 Spidey en zijn Geweldige Vriendjes h Animatieserie die de avonturen van Spidey volgt.
09:18 Mickey Mouse Funhouse Mickey maakt Minnie's vlieger kapot. 09:31 Mickey Mouse Funhouse Mickey en zijn vrienden spelen in magische sneeuw! 09:44 Mickey Mouse Funhouse Mickey en zijn vrienden spelen in magische sneeuw!
10:00 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt. 10:07 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt. 10:18 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt. 10:25 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt. 10:34 Star Wars: Jonge Jedi Avonturen h De jonge Jedi gaan met Wellagrin's op pad. 10:57 Star Wars: Jonge Jedi Avonturen De jonge Jedi moeten Tabor en zijn piraten tegenhouden.
11:03 Vuur Vriendjes h De Buds doen een redding. 11:54 Mystery Lane h Clever neemt het op tegen de kwade ridder.
12:19 Groen in de Grote Stad Cricket Groen is een deugniet en een optimistische jongen die net naar de grote stad is verhuisd. 12:30 Groen in de Grote Stad Cricket Groen is een deugniet en een optimistische jongen die net naar de grote stad is verhuisd. 12:41 Groen in de Grote Stad Cricket Groen is een deugniet en een optimistische jongen die net naar de grote stad is verhuisd. 12:56 Marvel Moon Girl and Devil Dinosaur Lunella neemt het op tegen een slaapfeestje.
13:21 Kiff h Reggie is de eerste jongen die zijn eigen gazon maait. 13:46 Mickey Mouse Funhouse Funny maakt er een zootje van. 13:58 Bluey h Bluey is een zes jarige Blue Heeler hond, die van het alledaagse gezinsleven een avontuur maakt.
14:08 Star Wars: Jonge Jedi Avonturen h Er wordt een standbeeld gestolen. 14:36 Spidey en zijn Geweldige Vriendjes h Animatieserie die de avonturen van Spidey volgt.
15:24 Groen in de Grote Stad Cricket Groen is een deugniet en een optimistische jongen die net naar de grote stad is verhuisd. 15:35 Groen in de Grote Stad Cricket Groen is een deugniet en een optimistische jongen die net naar de grote stad is verhuisd. 15:46 Groen in de Grote Stad Cricket Groen is een deugniet en een optimistische jongen die net naar de grote stad is verhuisd.
16:00 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 16:11 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 16:26 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 16:37 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 16:51 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
17:02 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 17:17 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 17:28 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 17:42 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 17:53 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
18:08 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 18:23 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 18:34 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 18:45 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
19:00 Camp Rock 2: The Final Jam Komedie 2 Mitchie, Shane, Jason, Nate en hun vrienden gaan terug naar Camp Rock voor alweer een geweldige zomer vol muziek en plezier.
21:54 Mystery Lane h De koningin wordt ontvoerd uit het paleis.
22:18 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 22:29 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 22:40 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 22:51 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
23:02 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas. 23:13 Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas h Kinderanimatie die de avonturen van een gewone familie volgt; een jongen, een meisje, een hond, een kat, een muis en een stuk kaas.
00:29 Mystery Lane h Het paleis wordt geteisterd door dieven.
00:51 Mystery Lane h Robin van het Dierenrijk vraagt Clever en Bro om hulp.
01:13 De Geweldige Yellow Yeti h Osmo vindt een verborgen regel.
01:24 De Geweldige Yellow Yeti h Rita probeert Chrome op te vrolijken.
01:36 De Geweldige Yellow Yeti h Het is het Wintervisiesongfestival.
01:48 De Geweldige Yellow Yeti h Het is het Wintervisiesongfestival.
03:05 Mystery Lane h De Knager is ontsnapt uit de gevangenis.
03:27 Mystery Lane h Clever neemt het op tegen de kwade ridder.
03:49 Mystery Lane h Clever en haar broertje Bro zoeken naar een onzichtbare dief...
04:12 De Geweldige Yellow Yeti h The trio has an imaginary battle of the bands...
04:23 De Geweldige Yellow Yeti h Gustav speelt kok.
04:35 De Geweldige Yellow Yeti h Osmo moet een skivergunning krijgen om te blijven.
04:48 De Geweldige Yellow Yeti h Gustav biedt zich aan voor de anti-mosteroefeningen.
Primetime

Over Disney Channel

De tv gids van TVgids.nl is al bijna twintig jaar dé plek om te zien wat er de komende tijd allemaal op televisie is. Bekijk het zenderoverzicht van de complete tv gids via de zenderbalk bovenin of wissel van dag om te zien wat er nog op televisie komt of al is geweest.

Wil je liever alleen zien wat er vanavond op televisie is? Gebruik dan onze Primetime pagina. Hier tonen we de programma’s die op tv zijn vanaf 19:00 uur.

Ben je meer geïnteresseerd in wat er nu en straks op televisie is? Daar helpen we je natuurlijk ook graag mee. Via onze overzichtelijke pagina laten we je zien wat er op dit moment op jouw favoriete tv zenders te zien is en wat er direct daarna zal beginnen.

Wil je meer controle over de tv gids? Pas hem dan aan naar jouw eigen voorkeuren door een gratis account aan te maken. Hier kun je zelf instellen welke zenders je wil zien en in welke volgorde. Daarnaast kun je meldingen aanzetten, zodat je de start van een favoriet televisie programma nooit meer hoeft te missen!

Legenda:

A= Actualiteit

S= Sport

L= Live

H= Herhaling

= Nederlandse ondertiteling

De TV gids van vandaag voor Disney Channel - TVgids.nl (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated:

Views: 6602

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.